KAYSERİ / TALAS - Toki Şehit Levent Çetinkaya Anaokulu

Toki Şehit Levent Çetinkaya Anaokulu

Adres
YENİDOĞAN MAH. 6131. SK. TOKI ŞEHIT LEVENT ÇETİNKAYA ILKOKULU VE ORTAOKULU BLOK NO 4 TALAS / KAYSERİ
Vizyon
Milli kültür öğelerini içselleştirmiş, eğitim - öğretim, kurum kültürü ve kalitesi ile yenilikçi ve girişimci bir kurum olmak
Misyon
TOKİ Şehit Levent Çetinkaya Anaokulu olarak ülke kalkınmasında kaliteli bir eğitim için etkili yönetim tekniklerini kullanan, mevcut kaynakların eşitlik ve adalet anlayışı içinde dağıtımını ve kullanımı sağlayan, öğrencilerine Cumhuriyet ve Demokrasi bilincini aşılayan, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan, yenilikçi, analitik düşünceyi teşvik eden, sanatsal, bilimsel ve teknolojik gelişmelere duyarlı, üretken, sorumluluk sahibi ve temsil edebilme yeteneğini kazanmış mutlu bireyler yetiştiren bir kurum olmaktır.
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
08.50-14.35
BELEDİYE OTOBÜSLERİ HİZMET VERMEKTEDİR.
Yerleşim Yeri
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : ilçe merkezinde Ulaşım : Otobüs, özel araç ve yakında Tramvay Yerleşim Yeri Bilgisi : Yenidoğan mahallesi Toki Küme evler Talas / Kayseri
İL MERKEZİNE:10 KM İLÇE MERKEZİNE: 0 KM